Hiçbir ürünümüzde koruyucu, kıvam artırıcı, renklendirici vb. katkı maddeesi ve kimyasal ilaç KESİNLİKLE kullanılmamıştır. Amacımız insanımızı doğal, temiz, gönül rahatlığıyla ve güvenle tüketebileceği ürünlerle buluşturmaktır. En iyi ilacın doğal beslenme olduğuna inanıyoruz


DIGER URUNLERIMIZ

Süreklİ Yenİlenen Taze Ürünlerİmİz

ALIÇ SİRKESİ

Alıç meyvesi çok bilinmese de alıç sirkesi ve faydaları her geçen gün daha da fazla tanınmakta.

Detay Bilgi Al

ELMA SİRKESİ

Elma sirkesi, doğal sağlık için tercih edilen en popüler sirke türlerindendir.

Detaylı Bilgi

ARMUT PEKMEZİ

Armut pekmezi yapımının en önemli püf noktası şıra haline gelen pekmezin ağır ateşte sık sık karıştırılarak dip kısmının yanmasının engellenmesidir.

Detaylı Bilgi

FISTIK EZMELİ ŞEKER PANCARI PEKMEZİ

Fıstık ezmesi yüksek oranda doymamış yağlara sahiptir.

Detaylı Bilgi

KARA MÜRVER ŞURUBU

Kara mürver meyvesi, son yıllarda C vitamini ve multivitamin gibi besin takviyelerinin içine de sıkça ekleniyor.

Detay Bilgi Al

KARPUZ PEKMEZİ

Karpuz pekmezi özellikle A ve C vitamini açısından zengin bir ürün.

Detaylı Bilgi

KAYA TUZU

Kaya tuzu, sodyum klorürün mineral içeren halidir. Gıdaları tatlandırmada kullanılabilmektedir.

Detaylı Bilgi

KUDRET NARI

Tropik iklim bölgelerinde çokça yetiştirilen kudret narı, özellikle Asya ve Doğu Afrika'da kendiliğinden yetişmesi nedeniyle oldukça revaçta.

Detaylı Bilgi

OZON YAĞI

Ozon yağı olarak bilinen yağ, aslında ozonla zenginleştirilmiş saf zeytinyağıdır.

Detay Bilgi Al

SİRKE ve PEKMEZ YAPIMI

Öncelikle sirke yapımında kullanılacak meyvelerin varsa bozuk,çürük kısımları ayıklanır ve bol su ile yıkanır.

Detaylı Bilgi

ŞEKER PANCARI PEKMEZİ

Şeker pancarı, buğday ve arpa gibi Türkiye'nin birçok farklı bölgesinde yetiştirilebilen bir bitkidir.

Detaylı Bilgi

TAHİNLİ ŞEKER PANCARI PEKMEZİ

Yüksek oranda enerji sağladığı için çocuklara okul saatlerinde dinçlik verir. Tahin, bağışıklık sisteminin gelişmesine olumlu etkide bulunuyor.

Detaylı Bilgi

ARMUTLA İLGİLİ ATASÖZLERİ VE DEYİMLERİMİZ

Atasözleri ve deyimlerimiz bize kültürümüzü ve geçmişimizin hayat tecrübelerini aktarır.

Detay Bilgi Al

ARMUDUNYETİŞMESİ, ÖZELLİKLERİ, BAKIMI VE FAYDALARI

Armut ağaçları zor koşullara uyum sağlamayı bilecek yapıda olsa da ılıman iklimlerde daha verimli olabilir.

Detaylı Bilgi

NAŞİ ARMUDUNDA SEYRELTME

Naşi armudu yoğun bir meyve doğumuna sahiptir. Bu nedenle meyvede seyreltme işlemi yapılması gerekmektedir.

Detaylı Bilgi

NAŞİ(JAPON ) ARMUDUNDA BUDAMA, TEMİZLİK VE BAKIM

Meyvede budama işlemi çok önemlidir.Budamayla armut ağacının iç kısımlarının güneş alması sağlanmış olur.

Detaylı Bilgi

NAŞİ ARMUDUNUN BESİN DEĞERLERİ

Aşağıda naşi armudunda, 100 gram başına düşen besin yükünü ve günlük alınması gereken miktarın yüzde olarak oranı görülmektedir.

Detay Bilgi Al

NAŞİ(JAPON) ARMUDUNUN GENEL ÖZELLİKLERİ

Naşi armudu Japon Armudu olarak da bilinmektedir.

Detaylı Bilgi

HASADI VE DEĞERLENDİRİLMESİ

Çeşitlerine göre birkaç haftalık zaman farklılığı olsa da Ağustos ayının ilk haftası hasada başlanmaktadır.

Detaylı Bilgi

21

Çalışan

45

Armut Ağacı

200

Ağaç Sayısı

800

Üretim Kg Kapasite

EKİBİMİZ

05339293216 Yusuf Oğurlu

05432362316 Ramazan Arslan

İletişim

  • Adres 1
  • Adres 2
  • Tel 1
  • Tel 2
  • Açılış saatleri
  • Çanakkale Balikesir yolu Derenti/Çan/Çanakkale
  • Düzköy Saltukova Çaycuma/Zonguldak
  • (0533) 929 32 16
  • (0543) 236 23 16
  • Hafta İçi:08:00-23:00